top of page

Comissions

Dins l'associació hi ha un ventall ampli de persones amb diverses ideologies, religions i interessos, totes amb un mateix objectiu: donar a conèixer les Terres de l'Ebre. Per això es van crear comissions en que s'apleguen persones interessades en cada tema i que organitzen activitats diverses

Comissió d'història

Una de les tasques més arriscades i complexes que Amics i Amigues de l'Ebre ha assumit des del seu naixement, és la defensa i la contribució a la definició de la identitat territorial i cultural de les Terres de l'Ebre, posant-hi en este objectiu central els millors esforços i iniciatives de què han estat capaços.

Aquesta comissió és l'encarregada d'organitzar exposicions, conferències, congresos i sortides relacionades amb el patrimini històric i cultural arreu de les Terres de l'Ebre

Comissió de Qualitat Ebrenca

La Comissió de Qualitat Ebrenca premia, d'una manera simbòlica, a empreses i entitats que siguen referència empresarial o territorial, ja sigue pel seu producte o per la seua excel·lència empresarial.

Comissió de patromoni

 

Una de les riqueses que disposa les Terres de l'Ebre és el seu patrimoni; algunes vegades infravalorat i algunes altres devaluat, el patrimoni arquitectònic i cultural de les Terres de l'Ebre és un dels més rics de Catalunya.

Per altra banda la comissió de patrimoni també emet cada any els Premis d'Arquitectura, aquestes distincions volen donar a conèixer el valor de les noves construccions o rehabilitacions a les Terres de l'Ebre i els seus promotors i creadors.

Publicacions

 

Amics i Amigues de l'Ebre, amb la voluntat de donar difussió al patrimoni,però també a la gent de les Terres de l'Ebre, realitza publicacions relacionades amb aspectes de les nostres Terres.

bottom of page