top of page

Museu de l'Ebre

D'ençà la seua innauguració l'any 1993, el Museu de l'Ebre, és el lloc on s'exposa el resultat del treball dut a terme per les comissions dels Amics i Amigues de l'Ebre, unes exposicions de producció pròpia i altres d'intercanvi o cedides per diferents entitats d'arreu dels Països Catalans.
El Museu de l'Ebre, disposa de tres sales d'exposició distribuides en tres plantes poden així mostrar exposicions de temes diferents a cada planta . S'ha exposat obra d'artistes contemporanis de nom reconegut dins del món de l'art i també d'artistes novells, que després de pasar la seua obra pel vist i plau de la comissió d'arts plàstiques, s'han fet mereixedors d'un espai al Museu per a exposar.

En l'àmbit d'exposicions de caràcter històric i etnològic,la major part són de producció pròpia, fruit de l'estudi i l'investigació de la comissió d'història i de col.laboradors.

Les parets del Museu, respectant el material en que està construït el pont - ja que està ubicat a l'interior d'un dels pilans- son de formigó blanc.

Les característiques arquitectòniques, fan del Museu de l'Ebre un espai singular que val la pena de visitar.

 

Calendari d'exposicions​​ anteriors

bottom of page