top of page
Petjades.png

V edició premi Petjades

Amics i Amigues de l'Ebre, conjuntament amb DEMD-Ebre (Departament d'Educació i Memorial Democràtic) i Òmnium Cultural, organitzen la convocatòria dels V Premis Petjades.

El premi Petjades, un premi de relats curts, en forma de concurs, per fomentar i recuperar la memòria històrica entre les noves generacions.
El premi va adreçat als alumnes de tots els instituts públics de les TTEE de 4t d'ESO i de 1r de batxillerat.

Idea del premi és que els alumnes d'aquests cursos investiguen, que pregunten a familiars seu, amics o veïns si van participar en la Guerra Civil, van patir l'exili i van ser afectats per la repressió franquista; a partir d'un preàmbul que ha de ser real, els alumnes poden presentar una història, ja sigue veritable o inventada, i crear un relat, amb un mínim i màxim de caràcters.

Aquest any és la Va edició del certamen i des de l'organització es considera un premis consolidat i que cada cop participen més alumnes i centres de les TTEE.

Finalment, el lliurament del premi serà al mes d'abril i la població en què es farà el lliurament serà Flix.

Guanyadors

Sección

Este es un párrafo. Haz clic en Editar texto o doble clic en el cuadro de texto para editar el contenido. Asegúrate de agregar cualquier información relevante que quieras compartir con tus visitantes.

Diapositiva

Este es un párrafo. Haz clic en Editar texto o doble clic en el cuadro de texto para editarlo.

bottom of page